Navštíveno 13346x

Zdravi vas.Potreboval bych poradit.CHci dat dvere do kozenky ale nevim kde co presne zakoupit?Je dulezite lepidlo(dvouslozkove) a ta kozenka.Budou to docela slozite tvary a chci to delat asi z jednoho kusu pomoci nahrivaci pistole. Je nekdo prosim schopen mi poradit kde co zakoupit?Dekuji za informace.

11.01.2009, 20:42 |
Boťas [ Link ] skus se mrknout sem jinak na koženku rozhodně spešl čalounický lepidlo kamoš dělal s nějakym jinym a udělalo to puchýře začalo se to odlepovat tak strhat a znovu s tím nahříváním záleží jaka to bude koženka maj různý podklady složitý tvary nezbyde než sešít jelikož dost se to krabatí.No můžu ti žíct že si užiješ ja mam kufr a ze dveří mám hrůzu aby to pak nějak vypadalo nuž hodně štěstí

11.01.2009, 21:41 |
mendo | Upraveno: 2009-01-11 21:45:59
kozenka ,lepsia ko Az audiocomp a pod. v strukturach a farbach podobnych originalu
[ Link ] lepidlo 2 zlozkove vyraba aj SIKA
[ Link ]
ako mendo a vysledok je potom takyto

znam hlapa kteri sije nelepi a ma pekni ceni pro nasiti palubovki dvere a celi strop htel 10000 i s prace tak za 2 dvere bi bral maksimalne 3000 nema smisl kupovat lepidla kuje srat se s tim kdibi neco dam ti na nej kontakt je z kladna,nebo tusim mestecko mezi Prahy a Kladna

12.01.2009, 15:17 |
Kesam felda16 to je kurwa dobrý.
pitona_bg dekuji moc ale to bych hodne projezdil mam to asi 350 kilometru.Mozna mas i pravdu ze to stoji stejne ale kdyz si to zase udelas sam tak mas stoho velkou radost a zase neco se naucis.
Kdyz tak mozno zaslete i fota kdo ma dvere v kuzi je to pekna prace na te felicii:o)
felda16
Parada cista praca to si robil sam?
Nemas viac foto ako si robil doorboardy?
Co to je kozenka?
felda koli beres za udelani doarboardu na 2x repro podle mih predstav jenom laminat ja si to potom precalounim?
Octavka (vsetko vlastna praca)- vsetko je v kozenke...

gregi
mohol by si hodit kontakt kde si kupoval matros na calunenie?

13.01.2009, 10:51 |
kiamato | Upraveno: 2009-01-13 11:05:41
pripadne postup nejakej prace ako si to čalunil,lepil,nahrieval a pod.
Dik Mato
muzete mi nekdo rict kde koupim super tenkou a tvarovatelnou kozenku??

13.01.2009, 22:40 |
-gregi- | Upraveno: 2009-01-13 22:40:57
kiamato- kozenka tato:
[ Link ] spotreboval som okolo 20m2 komplet cele auto ;-)
Kratky postup :
Odmastit(ak je plast), plnic, dvojzlozkove lepidlo (odporucam striekaciou pistolou, riedit toulen alebo aceton)na kozenku aj vec, kt. chces potahovat , nechat zaschnut (cca. 30min, zavisi od teploty), potom uz len teplovzdusna pistol do ruky a sponovat a nahrievat (treba nato cvik, na prvykrat to nemusi vyjst, odporucam si to nanecisto vyskusat na niecom, cely postup....)
D-door - staci strhnut latkovu podlozku na kozenke a mas to :-), len opatrne, aby si neroztrhol kozenku....

14.01.2009, 10:03 |
RudyV Já dělal dveře u Scénica a vystačil jsem si s lepidlem Chemoprén extrém a spokojenost. Koženku jsem měl tu co se z ní šijou potahy na mercedesy.Dost dobrá a supr se s ní pracuje.
-gregi- joo dik moc a kde sezenu nejake dobre lepidlo?
D-door : Ja po osobnych skusenostiach(a skusenostiach aj ostatnych znamych) by som nic ine ako dvojzlozkove lepidlo neriesil!!! Kto s tym robil viacej vie preco... Lepidlo som bral z tadialto :
[ Link ]
neznas nejaky obchod v CR?

14.01.2009, 19:28 |
Kmoda Myslíte že by to šlo i touhle koženkou? Nemáte zkušenosti?
[ Link ]
Dáváte pod to takový ten molitan? Pokud ano, tak jaký. A jakým způsobem ho lepíte? zkoušel jsem použít takový ten tenký tak tři milimetry prodává i v galantérkách, ale jak jsem to přimáčkl aby se to přilepilo, tak se spalsk, protože to lepidlo prosáklo.
Lidi ja se stoho zblaznim byl jsem ve 3 galanterii a kozenka by byla ale ona ma ten filc nebo jak se tomu rika dela se stim docela na pr..potrebuju neco poradneho.

15.01.2009, 16:52 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-01-15 16:54:05
Prodává se speciální lepidlo na molitan. Spoj zůstává pružný. Stojí pár korun. Z klasické koženky je třeba odstranit tu látku. Pak je pružná.
Pruzna je ale na slozite tvary neni.neco jsem stoho delal a stalo to za pr...
150-100sm kojenki podle viberu 300kc
nějaký název toho lepidla na molitan by nebyl, nebo alespon kde to sehnat?
Plechovka je bílá bez nápisů, lepidlo červené. Zakoupeno v čalounických potřebách.